Client login   |   Language:  English   Nederlands   Español

Over Marktinc

Marktinc hoofdkantoor

Marktinc office

Zoals zo veel goede ideeën, is het concept voor Marktinc ontstaan uit frustratie. De oprichters van Marktinc kwamen als interim marketing en developpementspecialisten bij veel organisaties over de vloer. Ongeacht de bedrijfsgrootte of de mate van professionaliteit van de ondernemingen, één ding kwam keer op keer weer naar voren: niet iedereen heeft inzicht in de meest actuele marketing planningen en financiële overzichten.

Aan het begin van het jaar wordt een marketingkalender gedeeld met eventueel een campagne planning erbij. Dit gebeurt in Excel of Powerpoint en wordt vervolgens ergens op een netwerkschijf opgeslagen. Of nog vervelender, lokaal op iemands PC. Door het verschuiven van campagnes of aanpassingen in uitgaven of beschikbare budgeten zijn de eerder verstrekte Excel en Powerpoint planningen en overzichten binnen no time outdated. Dit heeft weer grote gevolgen voor de betrokken medewerkers en aangehaakte externe partijen, denk bijvoorbeeld aan creatieve bureaus of media partners.

Halverwege 2011 besloten Sander Hakze, Ferdinand Bol, Gabri van Lingen en Sidney Rutten om Marktinc op te richten. De basis voor Marktinc wordt gevormd door marketingplanning tool (SaaS). Later zijn hier de onderdelen workflow management en financial reporting aan toegevoegd.

Inmiddels is Marktinc uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van marketing software. Snel inzicht krijgen in marketing planningen, financials, workflow en workloadvormen het centrale thema van Marktinc.

Wilt u meer weten over Marktinc?

Neem dan contact op met info@marktinc.com of bel: 085 - 76 00 499.
Benieuwd naar de marketing planning software? Vraag dan een live demo aan.

Contact informatie

Verkoopinformatie:
Algemene informatie:
Telefoonnummer:

sales@marktinc.com
info@marktinc.com
085 - 76 00 499

 

Afspraak maken live demo

Wilt u duidelijk inzicht in uw marketing planning, workload, uitgaven en resultaten? Marktinc helpt u verder! Hoe wij dit doen laten we uw graag zien via een live demo.
Maak nu een afspraak voor een live demo.