Client login   |   Language:  English   Nederlands   Español
Financiële marketingrapportages

Financiële marketingrapportages

De marketingbudgetten en marketing campagnebudgetten zijn in de regel binnen marketingafdelingen wel bekend. Lastiger wordt het vaak al als per direct inzicht gegeven moet worden in geplande uitgaven (Procurement Orders, Inkoop Orders, etc.). Maar helemaal ondoorzichtig wordt het als er om een overzicht van de daadwerkelijke marketing uitgaven gevraagd wordt, ofwel de 'actuals'. Gereserveerde bedragen worden vaak maar deels uitgenut. Dit zie je met name binnen online marketing campagnes vaak gebeuren waar bijvoorbeeld niet de volledige geplande display inkoop ingezet kon worden. Hierdoor ontstaan er geldpotjes bij betrokken externe partijen waar vaak geen goed overzicht van is.

 

Inzicht in uw marketing uitgaven

Met de financiële marketingrapportages van Marktinc's marketing planning bent u slechts 1 muisklik verwijderd van een volledig financieel inzicht in marketing- en campagnebudgetten, reserveringen en daadwerkelijke uitgaven. Tevens biedt de financiële marketingrapportage module de mogelijkheid om MT ready rapportages te genereren.

Voordelen van Marktinc’s financiële marketingrapportages

 1. Altijd en overal inzicht in uw actuele marketing- en campagnebudgetten
 2. Direct inzicht in uw campagne reserveren en daadwerkelijke marketing uitgaven
 3. MT ready financial reporting
 4. Niet meer afhankelijk van de Financiële Administratie voor inzicht

 

Overige marketing planning features?

Benieuwd naar de overige features van het systeem? Bekijk dan hier het volledige overzicht van alle features van Marktinc's marketing planning.

 1. Real-time marketing planning
 2. Meerdere marketing kalenders
 3. Marketing campagne beheer
 4. Campagne events en acties instellen
 5. Workflow management
 6. Financiële marketingrapportages
 7. Instellen gebruikersrechten

Afspraak maken live demo

Wilt u duidelijk inzicht in uw marketing planning, workload, uitgaven en resultaten? Marktinc helpt u verder! Hoe wij dit doen laten we uw graag zien via een live demo.
Maak nu een afspraak voor een live demo.

Vraag nu een demo aan!!