Client login   |   Language:  English   Nederlands   Español
Set up marketing campaign events and actions in de marketing planning

Marketing campagne events instellen

Binnen de marketing planning van Marktinc kunt u eenvoudig en snel al uw campagne events en event gerelateerde communicatie beheren. Verstuur geautomatiseerde notificaties en opvolg e-mails en verzend automatisch berichten als gebruikers bepaalde taken hebben verricht. Een volledig en actueel overzicht van onder andere marketingcampagne tijdslijnen, budgetteringen, betrokken stakeholders, etc.

 

Custom-made event templates

Een serie van campagne events kunnen worden samengevoegd in een standaard oproepbaar event template. Zo heeft iedereen een volledig overzicht van alle werkzaamheden en taken die men moet doorlopen bij terugkerende events. Hiermee verklein je de kans op fouten en blijven deadlines gewaarborgd. Voor bijvoorbeeld het opstellen en verzenden van een nieuwsbrief dienen vrijwel altijd dezelfde stappen doorlopen te worden. Door een nieuwsbrief event template aan te roepen is iedereen direct aangehaakt en weet men wat er van hen verwacht wordt.

Template events kunt u opstellen voor bijvoorbeeld:

 1. Direct mails (DM’s) en nieuwsbrieven
 2. Online nieuwsbrieven en eDM’s
 3. RTV campagnes (radio & televisie)
 4. Display campagnes
 5. SEA campagnes
 6. Etc.

 

Marketing campagne acties instellen

Het is essentieel dat partijen die betrokken zijn bij marketing campagnes goed geïnformeerd worden en weten wat er van hen verwacht wordt en wanneer. Op deze manier blijven de tijdslijnen rondom het opstellen en uitrollen van marketing campagnes gewaarborgd. Denk hierbij aan het proces van het in kaart brengen van deliverables, het ontwikkelen van campagne materiaal, feedback rondes, etc. Voor het tijdig en succesvol uitrollen van campagnes en acties is het noodzakelijk dat deze processen worden vastgelegd en geborgd zijn.

Marktinc’s marketing planning stelt u in staat deze essentiële stappen en processen vast te leggen. Voeg simpelweg een serie taken toe aan de planning en vervolgens zullen automatisch alle betrokkenen aangehaakt worden. Gegarandeerd dat iedereen duidelijk op scope heeft wat er van hen verwacht wordt en wanneer men actie moet ondernemen. Dé basis ingrediënten voor een succesvolle en goed geoliede marketing machine.

 

Overige marketing planning features?

Benieuwd naar de overige features van het systeem? Bekijk dan hier het volledige overzicht van alle features van Marktinc's marketing planning.

 1. Real-time marketing planning
 2. Multiple marketing calendars
 3. Marketing campaign management
 4. Set up marketing campaign events and actions
 5. Workflow management
 6. Financial reporting marketing
 7. Set user permissions

Afspraak maken live demo

Wilt u duidelijk inzicht in uw marketing planning, workload, uitgaven en resultaten? Marktinc helpt u verder! Hoe wij dit doen laten we uw graag zien via een live demo.
Maak nu een afspraak voor een live demo.

Request a live demo now!!