Client login   |   Language:  English   Nederlands   Español
Marketing campagne workflow management en task management

Workflow management

Marktinc maakt niet alleen de marketing planningen en uitgaven inzichtelijk, maar ook de processen die aan de achterkant spelen. Aan elke marketing campagne gaat immers een proces vooraf. Met het workflow management systeem van Marktinc weten alle betrokken medewerkers en bureaus exact wat er op welk moment van hen wordt verwacht.
Nadat een gebruiker is ingelogd in de marketing planning, ziet deze direct welke taken er voor hem of haar nog openstaan. Ook is meteen zichtbaar welke prioriteit de werkzaamheden hebben. Opdrachten die direct uitgevoerd dienen te worden onderscheiden zich duidelijk van taken die minder haast hebben.

 

Bottlenecks direct inzichtelijk

Door gebruik te maken van de workflow manager worden bottlenecks binnen processen direct zichtbaar. Waarom werd het materiaal voor een bepaalde marketing campagne te laat opgeleverd? Of waarom worden DM's structureel te laat verzonden? De admin gebruiker kan achteraf in slechts enkele muisklikken zien waar het mis ging in het proces.

 

Overige marketing planning features?

Benieuwd naar de overige features van het systeem? Bekijk dan hier het volledige overzicht van alle features van Marktinc's marketing planning.

  1. Real-time marketing planning
  2. Multiple marketing calendars
  3. Marketing campaign management
  4. Set up marketing campaign events and actions
  5. Workflow management
  6. Financial reporting marketing
  7. Set user permissions

Afspraak maken live demo

Wilt u duidelijk inzicht in uw marketing planning, workload, uitgaven en resultaten? Marktinc helpt u verder! Hoe wij dit doen laten we uw graag zien via een live demo.
Maak nu een afspraak voor een live demo.

Request a live demo now!!