Client login   |   Language:  English   Nederlands   Español
Marketing campaign management

Marketing campaign management

Marktinc’s online marketing planning biedt u een volledig en actueel overzicht van al uw marketing campagnes en acties. Zo borgt u dat alle intern en extern betrokken partijen met dezelfde marketing planningen werken. Geen rompslomp meer met het rondmailen van nieuwe versies van marketing en campagne kalenders. Met Marktinc’s online marketing planning heeft u met slecht één klik een actueel en compleet overzicht van uw marketing activiteiten.

 

Volledig financieel inzicht

Krijg volledig inzicht in uw marketing en marketingcampagne budgetten en uitgaven met behulp van de Marktinc’s online marketing planning. Zo heeft u volledige controle over uw marketing budgetten en bestedingen; welke uitgaven waren voorspeld en wat is er daadwerkelijk uitgegeven.

 

Overige marketing planning features?

Benieuwd naar de overige features van het systeem? Bekijk dan hier het volledige overzicht van alle features van Marktinc's marketing planning.

  1. Real-time marketing planning
  2. Multiple marketing calendars
  3. Marketing campaign management
  4. Set up marketing campaign events and actions
  5. Workflow management
  6. Financial reporting marketing
  7. Set user permissions

Afspraak maken live demo

Wilt u duidelijk inzicht in uw marketing planning, workload, uitgaven en resultaten? Marktinc helpt u verder! Hoe wij dit doen laten we uw graag zien via een live demo.
Maak nu een afspraak voor een live demo.

Request a live demo now!!